肉枣肠生产设备
肉枣肠生产设备
肉枣肠生产设备
肉枣肠生产设备
肉枣肠生产设备

AK-3600肉枣肠生产设备

参考价: 面议

具体成交价以合同协议为准
2017-07-24 14:08:02
640
产品属性
关闭
佛山市奥楷机械科技有限公司

佛山市奥楷机械科技有限公司

免费会员
收藏

组合推荐相似产品

产品简介

肉枣肠生产设备厂家
总功率:6.5KW;电源:380V+N+PG;电器:施耐德、台达;电机:中国台湾台达;真空泵:德国莱宝;直灌能力:3600kg/h;定量精度:正负1.5g(肉糜) 正负2g(肉块);灌装速度:无极调速0~1000cms;带提升原料功能,提升容积200~300升;真空压力-0~0.1mpa可调;;

详细介绍

肉枣肠生产设备厂家——*

<strong><strong>香肠生产设备</strong></strong>

香肠扎线机 * * 性能稳定 型号多样

香肠扎线机

肉枣肠生产设备厂家——腊肠生产设备

<strong><strong><strong><strong><strong>香肠生产设备</strong></strong></strong></strong></strong>

机器厂家 外语翻译:

Tamai sinasina Pure faateia se taimi, sa ia lagonaina le tatau ona Pese Junwan e pei o se tagata, ua fuafuaina e faamalamalama atu i ana upu e le mafai ona faatali amata, sa foliga mai e vaai Hou tuafafine i le faamatalaga tau faaataata, faitio ona vave.

    "Little uso mama, e te le iloa, o lena tamaitai tuai Pese Junwan, na tausaga sa i le faitotoa, e matua e, e le mafai ona ou vaai ua mavae ni nai upu e fai atu ia te ia, sa ia vaaia ia te au e pei o se mea matuitui i le itu!"

    "O le filifilia o le iuga, sa i ai se taua o wits ia te au ma ia, o ia sa i ai i le e o mea e maualuga atu nai lo aʻu, ma o le e o taimi muamua e manumalo, e aveesea, e oo lava i se avanoa, ae sa ou le taimi mulimuli Kipea, leiloloa, ua ou maua se avanoa. "

    "Ae o le faifai pea o ia, o lea sa ou fai atu ia te ia, ae ia e sasa pea ia te au ni nai." Fai mai Hou o le teine ​​talavou, ita e.

    "E lelei ai, e nafa ma le filifilia o le lagi toeaina motu, iloaina loʻu physique faapitoa mo le faatinoina o se motu faalelagi lagi, ina ia ou maua ai se nofoaga unconventional, ma o le tamaitai matua, na o le toilalo." Speed ​​vave tuafafine Hou , e faaauau pea e molia le Pese Junwan o foliga, mama sinasina laiti ia e faafofoga i ai, oi latou o ni a ulu e foi.

    Sa ia faalogo ia i latou, ma le va o uso Pese Junwan Hou, o le mea moni, o mea uma e maua mai i le iloa e lua tasi i le isi e le o fiafia i ai le mata

上一篇:扎肠机的主要特点 下一篇:红肠生产设备的优势说明
热线电话 在线询价
提示

请选择您要拨打的电话: